Najbolji božićni oglasi 2021.: od Johna Lewisa do M&S-a i Aldija

Najbolji božićni oglasi 2021.: od Johna Lewisa do M&S-a i Aldija

Ovaj natječaj je sada zatvoren



Opet je to doba godine: udobno se smjestite ispred TV-a jer su stigli božićni TV oglasi 2021., a jednako su sjajni kao i prethodnih godina.



Oglas

Iz Dugo očekivana božićna TV reklama Marksa i Spencera , koji oživljava (animiranog) svinju Percyja kojem je glas Tom Hollandu iz Spider-Mana, Božićna reklama Johna Lewisa , koji donosi izvanzemaljski život na naše ekrane, do Bootsove božićne reklame koja sadrži nitko drugi nego zvijezdu Doktoraa Jennu Coleman , ima dosta toga za uzbuditi.

I to nije sve. Amazon je također objavio reklamu koja promovira ljubaznost, dok Asda ponavlja svoju božićnu TV reklamu u koreografiji prvaka Plesa na ledu, Daniela Whistona.



Podrazumijeva se da se naše omiljene robne marke i trgovci ove godine povlače na sve strane.

Dok su naše reklamne pauze prepune božićnih reklama, sakupili smo najbolje isječke o kojima se najviše pričalo na jednom zgodnom mjestu.

Bez daljnjeg, čitajte dalje o najboljim božićnim oglasima u 2021. Ovu stranicu svakako ostavite označenom jer ćemo je ažurirati novim izdanjima kako ih dobijemo.



Najbolji božićni oglasi 2021

Amazon: Dobrota, najveći dar

Amazon/YouTube

Amazon je objavio oglas koji prikazuje ženu koja pomaže svom tjeskobnom susjedu nakon pandemije. Dok hrani ptice u svom vrtu, žena dijeli osmijeh sa susjedom, prije nego što joj daje vlastitu hranilicu za ptice.

Proslava malih djela ljubaznosti, reklama je praćena Adelinim 'Hold On' i sigurno će vas uvući u božićni duh. Zato je bolje da gledate!

Gledaj Amazon božićni oglas .

McDonald's: Imaginarni Iggy

'Nikad nisi prestar da imaš maštu', slatka je poruka iza ovogodišnje božićne reklame Maccie D.

Premijera u petak, 12. studenoga tijekom Goggleboxa na Channel 4 u preuzimanju punih 90 sekundi reklamne pauze, oglas počinje tako da mlada Matilda izgleda sramežljivo dok hrani svog imaginarnog prijatelja Iggyja s McDonald'sovim poslasticama za sobove (štapići od mrkve). Uskoro će je njegova utješna prisutnost izvesti iz njezine sobe i potaknuti je da prigrli one dragocjene božićne trenutke koje samo dijete može...

Međutim, kako Matilda stari, njezina ljubav prema Božiću blijedi, a ubrzo i njezin odnos s Iggyjem. Tek kad ugleda dječaka s njegovim poslasticama od sobova, pojuri kući kako bi se ponovno spojila sa svojim imaginarnim prijateljem. Ali hoće li je pronaći?

U pratnji očaravajućeg klasika Time After Time, koji izvodi britanska pop zvijezda Mabel, reklama će zasigurno povući vaše srce i staviti vas u praznično raspoloženje.

Uz 10 p od svakog preuzimanja Time After Time ide u dobrotvorne svrhe za hranu, FareShare, McDonald’s također ove godine širi duh darivanja za Božić!

O božićnoj kampanji Michelle Graham-Clare, viša potpredsjednica, glavna direktorica marketinga rekla je: Božić je kao veselo vrijeme i za djecu i za odrasle – s tim da će ova godina biti bolja nego ikad jer se obitelji ponovno okupljaju u cijeloj zemlji nakon teškog nekoliko godina. Želimo biti sigurni da je McDonald’s pri ruci kako bi pomogao britanskoj javnosti da pripremi sobove u pripremi za veliki dan. Još jednom smo jako ponosni što podržavamo našeg dobrotvornog partnera, FareShare kroz našu božićnu kampanju, pomažući onima kojima je to najpotrebnije.

Gledaj McDonald's božićna reklama .

Aldi: Božićna mrkva

Kevin Mrkva se vratio, tako da ne brinite, te glasine o tome da je sjekiran bile su potpuno lažne, iako je on sada duh... Ali, doveli su zvijezde za ovogodišnju reklamu, odbacivši Charlesa Dickensa (ili Charlesa Pilići, u ovom oglasu) Božićna pjesma. Igra riječi je krajnje dobar u ovoj, s Ebananom Scroogeom i Marcusom Radishfordom koji se pojavljuju.

Ne možemo ništa drugo reći o ovome, osim što ga samo trebate pogledati, briljantan je.

Sports Direct: Dajte sve od sebe

Jack Grealish, Declan Rice, Mason Mount Jordan Pickford, Emma Raducanu, Jessica Ennis-Hill i Big Narstie svi se pojavljuju u kampanji Sports Directa za 2021. koja potiče gledatelje da ustanu i odu igrati igrice ovog Božića, sve dok se griju u najnovije sportske kombinacije.

Direktorica marketinga Sports Directa Beckie Stanion rekla je: Od vaših TV ekrana do vaših pametnih telefona, Go All Out uistinu je integrirana kampanja koja se pojavljuje dosljedno i izvorno na više kanala.

Gledaj Sports Direct Božićni oglas .

JD Sports: Dobrodošli u JD Street

Poput Sports Directa iznad, JD Sports je također izveo zvijezde za svoju ponudu. KSI, Jadon Sancho, Trent Alexander-Arnold, Aitch, Maya Jama i Kalvin Phillips svi se pojavljuju u globalnoj kampanji koja ima za cilj odraziti kulturu mladih danas.

Gledaj JD Sports božićna reklama .

Barbour: Paddington, molim te, pazi na ovog medvjeda

E sad, evo suze. Barbour je prvi put surađivao s Paddington Bearom na vjerojatno najslađoj božićnoj kampanji ove sezone. Reklama prati Medvjeda Paddingtona dok se probija kroz svoj popis ljudi za koje treba kupiti darove, a dok dolazi do gospodina Browna, postoji samo jedan vrlo sentimentalan poklon koji će učiniti trik - ponovno depiliranje Barbour jakne Mr Brown nosio kad je pronašao Paddingtonskog medvjeda.

Omiljeni lik počinje ponovno depilirati kaput prije nego što ga daruje gospodinu Brownu na Božić zajedno s porukom Paddington Beara u džepu: Hvala vam što se brinete za mene.

Paul Wilkinson, direktor marketinga grupe, Barbour, rekao je: Paddington Bear je vrlo voljen dječji lik koji je ljubaznog srca i pun dobrih namjera čak i ako usput upadne u škripce! Kako bismo proslavili našu stogodišnjicu ponovnog depiliranja, usredotočili smo priču oko promišljenog poklona od Paddingtona dok za Božić ponovno depilira voljenu Barbour jaknu gospodina Browna. Nostalgičan je, duhovit i sentimentalan i pokazuje koliko su naše Barbour jakne voljene i postale važan dio obitelji; ako se ponovno depiliraju barem jednom godišnje, mogu dugo trajati.

Gledaj Barbour božićna reklama .

Debenhams.com: Božić kao nikad prije

Jamčimo da će vam ovaj ostaviti knedlu u grlu. Nakon teškog Božića 2020., Debenhams.com je pri ruci da nas podsjeti na Božić koji smo propustili prošle godine – Božić zajedništva. Reklamu pripovijeda mlada djevojka i njezin otac i prisjeća se svega što nismo radili prošle godine, a ističe sve što bi Božić trebao biti ove godine. Sada online trgovac potiče nas da ovaj Božić napravimo za pamćenje, dodajući: Ove je godine na vrhu popisa biti zajedno.

Patrick Duggan, voditelj kreativnog odjela na Debenhams.com rekao je o oglasu: Koncept ovog božićnog oglasa započeo je dok sam radio od kuće, kao i mnogi od nas, okružen svojom obitelji; moja djeca rade zadaću, dok sam ja bio na zoom pozivima. Na kraju su se svi uključili, razvili ideju, pa čak i napisali pjesmu, o čemu se radi na Debenhams.com; mi smo dio obitelji. To je zapravo vrlo jednostavna poruka; djeca su izgubila iznimno važne životne trenutke koje nikada ne mogu vratiti, stoga se pobrinite da ovaj Božić nikada neće zaboraviti.

Gledaj Debenhams božićni oglas .

Vrlo: vrlo najbolji izgovori

Internetski trgovac Very izbacio je duhovit oglas za svoju svečanu kampanju, dopuštajući ljudima da se malo opuste ovog Božića. Postavljen na remiks Holly Jolly Christmas, Very se prepušta vašim užicima krivnje, uključujući ispijanje džina u vašem Pjs-u, počastiti se boljim darom nego što planirate dati, pa čak i darivati ​​riskantan dar Tajnog Djeda Božićnjaka svom kolegi s posla.

Ovo je definitivno ušni crv, a mi ćemo prkositi bilo kome da ne pjevuši ovu dok otvaraju svoju drugu bombonjeru prije nego što stigne veliki dan - kako Very kažu, krivi Božić!

Carly O’Brien, direktorica marketinga u The Very Group, komentirala je: U tvrtki Very, naša je svrha omogućiti ljudima da kupe ono što im je potrebno – bilo da se radi o poslasticama ili svakodnevnim artiklima – koji stvaraju radost u ovom trenutku. Nakon što je Božić prošle godine za mnoge bio ublažen zatvaranjem u posljednji trenutak, htjeli smo rano ući u duh i bez stida prihvatiti sezonu čim lišće počne opadati. Kao ultimativni božićni entuzijasti i prvaci sadašnjeg vremena, usredotočili smo se na osnaživanje i omogućavanje našim kupcima da kažu da svim izgovorima koji njihov Božić čine tako prekrasnim.

Gledaj Vrlo božićna reklama .

Lidl: Veliki Božić u koji UVIJEK možete vjerovati

Lidl je postao futuristički za svoju božićnu reklamu za 2021. sa smiješnom obiteljskom reklamom koja nas vodi na turneju kroz vrijeme bez zvižduka. Cijeli se oglas usredotočuje na jednu obitelj koja uživa u svim ukrasima za svoje blagdansko vrijeme - bez obzira na godinu. Da, jednog dana ćemo rezbariti našu puricu laserom, prvi ste čuli ovdje.

Gledaj Lidl božićni oglas .

Asda: Učinite Božić spektakularnim

Volimo svaku priliku navući naše klizaljke, a Asda ima savršenu reklamu baš za to. Reklama je postavljena na Bolero i kao što biste očekivali, vodi nas kroz svaki aspekt Božića, od zabava do školskih predstava, sve dok ste na ledu. I zabavna činjenica: ovu reklamu je koreografirao nitko drugi nego prvak Plesa na ledu, Daniel Whiston!

Gledaj Asda božićni oglas .

John Lewis: Neočekivani gost

Onaj kojeg smo svi čekali. John Lewis je 4. studenoga na naše ekrane donio reklamu izvan ovoga svijeta, s pričom o Nathanu, dječaku koji vidi kako se NLO srušio u blizini svoje kuće. Radoznali Nathan upoznaje Skye, vanzemaljca koji nikada prije nije doživio Božić. Nathan preuzima na sebe da joj pokaže sva čuda sezone, a pritom postaju najbolji prijatelji.

Slatki isječak također sadrži hit Lole Young koji će uskoro postati popularan, koja izvodi obradu Zajedno u električnim snovima.

Govoreći o novom oglasu, Claire Pointon, direktorica za kupce, rekla je: Nema ništa čarobnije od toga da prvi put otkrijete radost Božića i uživate u omiljenim svečanim trenucima s voljenima. Nakon posljednjih 18 mjeseci, željeli smo da naš oglas to zaista proslavi jer se radujemo svjetlijoj budućnosti. Znamo da su naši kupci uzbuđeni zbog ove blagdanske sezone više nego ikad jer se ponovno povezuju s obitelji i prijateljima. Kroz priču o Skye i Nathanu slavimo prijateljstvo i prisjećamo se radosti doživljenja Božića po prvi put.

M&S: Percy Pig oživljava

Marks i Spencer zapravo nisu objavili ni jedno nego dva Božićni oglasi ove godine – jedan da pokažu svoju nevjerojatnu hranu, a drugi da pokažu svoju odjeću i izbor darova. U prvom se pojavljuje nitko drugi nego svinja Percy koji je konačno oživio (animirani) život kada vila Dawn French ispusti svoj čarobni štapić na neki Percyjev papir za zamatanje. Omiljenoj svinji nacije glas je dao sam Spider-Man, Tom Holland.

The drugi prikazuje ženu koja *proživljava vrijeme svog života* u zimskoj zemlji čudesa, pleše oko drveća, darove i čitavu gomilu svečanih tkanina na melodiju Marshmallow World Darlene Love. Naš san se ostvario.

Gledaj drugi M&S božićni oglas .

Čizme: #BagsOfJoy

Boots su ove godine donijele A-lister za svoju božićnu reklamu, a bivša zvijezda Doktora Who Jenna Coleman predstavila nam je vrhunski božićni dar svoje bake – torbu bez dna. Do vrha ispunjen božićnim čudom i uzbuđenjem, Jennin lik pronalazi sve što joj treba i nešto što nije shvaćala da jest, u zgodnoj crveno-zlatnoj torbi.

Ostvarujući svačije božićne snove, Jenna se vraća vidjeti svoju baku kako bi joj se pokušala odužiti za vrhunski dar nudeći joj bočicu njezina omiljenog parfema, podsjećajući je kako je to ljubav. Ahh.

    Čizme – Ponude za Crni petak sada žive, uključujući bolje od pola cijene za odabrane mirise

TK Maxx: Božić za Maxx

Laurie samo želi napraviti hit na svom lokalnom svečanom koncertu, a koji drugi način da to učini osim da svira orgulje u metalik plavim winklepicker čizmama? Dječak oblači svoj rani božićni dar i daje predstavu svog života. Gdje možemo nabaviti par?

Gledaj TK Maxx Božićna reklama 2021 .

Disney: Očuh

Ah, uvijek možemo računati na Disney da će nam biti toplo i nejasno iznutra – a njihova božićna ponuda za 2021. svakako je napravila trik. Ove godine, Mickey and Co. proširili su svoju svečanu kampanju From Our Family To Yours, kao potporu Make-A-Wish, za dirljivu reklamu s obitelji i ljubavlju u srcu.

Nastavno na prošlogodišnji oglas, Lola , ove godine vidimo odraslu Nicole (unuka iz Lole) s njezino dvoje djece, Maxom i Ellom, kako se useljava očuh Mike. Svaka promjena u obiteljskoj kući zahtijeva vremena, a Mike mora naučiti od mame Nicole kako biti najbolji mogući očuh Maxu i Elli.

U središtu oglasa je vrlo posebna knjiga priča - dar Maxova rođenog oca. Prepuna je priča o Disneyju i Pixaru koje oživljavaju kako se obitelj okuplja. No, budući da božićne tradicije idu po zlu, može li Mike okupiti svoju novu obitelj?

Gregory Porter izvodi originalnu pjesmu Love Runs Deeper, koja pruža naraciju iz Mikeove perspektive.

Oglas

Gledaj Disney božićna reklama .

Za upravljanje postavkama e-pošte kliknite ovdje.

Tražite nešto za gledati? Provjerite našeTV vodič .